Ontdek de kracht van Ampcoil

Het comfort van uw thuis

Een unieke behandeling waar en wanneer u dat wilt.
Comfortabel en op uw ritme – uniek in Nederland.

Ons uniek behandeltraject – nu ook bij u thuis!

Voor veel cliënten is het moeilijk of zelfs onmogelijk om meerdere keren per week naar onze praktijk te komen. Omdat we niemand de kracht en doeltreffendheid van onze Ampcoil-behandeling willen ontzeggen, biedt de Cure-CliniQ u de mogelijkheid om het behandeltraject bij u thuis (of op een andere locatie naar wens) te doorlopen. Dit is met name interessant voor mensen met een lichamelijke beperking voor wie regelmatige verplaatsingen een hindernis kunnen vormen.

Om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen, nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek in onze praktijk in Vught.. We bespreken uw klachten en wensen en doorlopen uw persoonlijke behandeltraject. Vervolgens stellen we de Ampcoil in voor u en leggen we u uit hoe u hiermee aan de slag kunt. U neemt de Ampcoil gedurende vier weken mee naar huis.

U volgt het behandelschema dat we samen hebben opgesteld zelf op, maar doet dat niet alleen: twee keer per week houden we contact met u via een (video-)gesprek. Tijdens dit gesprek kunt u alle mogelijke vragen stellen, uw ervaring met de Ampcoil delen en evalueren we aan de hand van uw verhaal hoe de behandeling verloopt. In totaal zijn er dus acht behandelafspraken – het laatste gesprek vindt opnieuw plaats in onze praktijk, zodat u de mogelijkheid krijgt om de Ampcoil terug te brengen.

Drie dagen na deze ontmoeting volgt een laatste afspraak voor een nieuwe stemanalyse – we bespreken de resultaten en overlopen uw klachten om in kaart te brengen of de behandeling geslaagd is, of dat er nog aanvullende zorg nodig is.

Waarom we thuistherapie aanbevelen

Thuis coilen biedt verschillende voordelen. U hoeft zich niet nodeloos te verplaatsen en spaart zo reiskosten en -tijd uit, zodat u meer tijd heeft voor de eigenlijke behandeling. U kunt de behandeling bovendien ondergaan op elke gewenste moment en locatie, zodat u geen rekening hoeft te houden met de openingsuren van onze praktijk.

Veel mensen vinden het ook prettiger om de behandeling te doorlopen in een vertrouwde omgeving, wat extra motivatie biedt om de Ampcoil consistent te blijven gebruiken. Bovendien kunt u thuis nog twee extra dagen coilen (in onze praktijk gaat het slechts om drie behandelingen per week). Let er wel op dat u elke week minstens twee rustdagen inplant

Het spreekt voor zich dat de thuistherapie van Cure-CliniQ een groot succes is bij onze cliëntenWil je graag bespreken of dit de juiste optie is voor jou?

Logo Cure-cliniq

Een eigen Ampcoil kopen

Kies voor maximale vrijheid

Heel wat mensen die de doeltreffendheid van Ampcoil hebben leren kennen tijdens ons unieke behandeltraject, zijn zo tevreden dat ze deze technologie verder willen blijven gebruiken.

Wilt u na afloop van de behandeling verder werken aan uw herstel op je eigen ritme? Ook daar kan Cure-CliniQ u bij helpen!

Nancy kan als ervaringsdeskundige helpen in u zoektocht naar een oplossing en biedt ook opstartprogramma’s op maat aan. 

Er zijn verschillende opties voor de ondersteuning wanneer u zelf aan de slag gaat met een Ampcoil, van telefonische hulp bij vragen tot installatie en het opstellen van een persoonlijk behandelplan.

Wilt u meer informatie over deze optie, dan kunt u contact opnemen met Nancy Jacobs op 06-41 511 219 of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

5 + 3 =

Cure-CliniQ

Fort Isabella

Reutsedijk 9 

5264 PC Vught

06 41511219

info@curecliniq.com

KVK 17240274

BTW NL001744656B44