Een eigen Ampcoil

Dat is mogelijk!

Het is ook mogelijk thuis het behandeltraject te volgen!

Is het voor u niet haalbaar om naar de CliniQ te komen maar wilt u wel graag onze behandeling ondergaan? Dat kan!
Wij nodigen u graag uit in Vught voor een intake gesprek. We bespreken uw klachten en nemen uw persoonlijke behandeltraject door, De Ampcoil wordt voor u ingesteld en we laten zien hoe alles werkt zodat u direct aan de slag kunt als u weer thuis bent. Na afloop van onze kennismaking, neemt u de Ampcoil mee. Vier weken blijft deze in uw bezit.

Het behandelschema volgt u en twee keer per week, (beeld) bellen we met elkaar. Dit zijn volledige behandelafspraken waarin wij een half uur reserveren om u te begeleiden. Op dezelfde manier zoals we dat ook in onze praktijk doen. Er zijn dus 8 afspraken, waarvan de laatste plaatsvind in onze praktijk als u de Ampcoil na vier weken terug brengt.

Drie dagen nadat u bij ons bent geweest, is onze laatste afspraak. Dit is om opnieuw de voice analyse te doen en de resultaten te bespreken en uw klachten nogmaals te bespreken. Op deze manier kunnen we duidelijk in kaart brengen wat de behandelingen voor u hebben gedaan.

U heeft een heel groot voordeel als u thuis coilt. Naast natuurlijk het luxe gemak, u hoeft niet te reizen, verliest geen reistijd- en kosten, heeft u meer mogelijkheden om gebruik te maken van de Ampcoil. Volgt u het traject in onze praktijk dan coilt u namelijk 3 keer per week. Thuis kun je nog 2 (!) dagen extra coilen (naast de 2 verplichte rustdagen). Dit betekent dat u nog meer kunt doen ter verbetering van uw gezondheid!

Onze cliënten en wijzelf, zijn heel positief over het behandeltraject thuis. Wil je graag bespreken of dit iets voor jou is, neem dan contact met ons op via het formulier.

Een Ampcoil kopen

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je graag een kennismakingsbehandeling?

De meeste mensen die met Ampcoil hebben kennisgemaakt en ons behandeltraject hebben gevolgd, zijn zeer tevreden over wat hen dat opleverde. Wil jij ook graag meer uit je leven halen?

Nancy kan helpen in je zoektocht en bied ook opstart programma’s aan. Het is heerlijk als je weet wat je moet doen als je start. Er is professionele ondersteuning zodat je niet zelf alles hoeft uit te vinden.

Er zijn verschillende ondersteuningsmogelijkheden, van summiere hotline bij acute vragen tot installatie bij u thuis en persoonlijke behandeltrajecten.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Nancy Jacobs op 06-41 511 219 of klik hier om het contactformulier in te vullen, dan nemen wij contact op.

Contactformulier

12 + 12 =

Cure-CliniQ

Fort Isabella

Reutsedijk 9 

5264 PC Vught

06 41511219

info@curecliniq.com

KVK 17240274

BTW NL001744656B44