Een therapeut met een missie

Kies een therapeut die niet enkel behandelt, maar ook om u geeft.

Mijn verhaal

 Net zo belangrijk als de behandeling, is vaak de behandelaar. Een succesvol behandeltraject staat of valt met de expertise van de behandelaar en de vertrouwensband tussen een therapeut en de cliënt.

Nancy Jacobs richtte in 1998 haar praktijk voor complementaire therapieën op en heeft als deskundige ruime ervaring met de behandeling van chronische aandoeningen zoals QVS of Lyme. Haar zoektocht naar een therapie die een alternatief kan bieden voor zware, ondoeltreffende medische behandelingen of medicatie leidde haar de wereld rond: ze werkte nauw samen met Aaron Bigelow, een natuurgeneeskundig arts die de Ampcoil-technologie ontwikkelde nadat hijzelf en zijn gezin getroffen werden door de ziekte van Lyme. 

Overtuigd door het succes van de Ampcoil-behandeling die ze in de Verenigde Staten had leren kennen, ontwikkelde Nancy haar eigen behandelmethode op basis van een grootschalige praktijkstudie. In 2019 begon ze vanuit de Cure-CliniQ als eerste therapeut in Nederland Ampcoil-behandelingen aan te bieden.

Sindsdien wist ze al talloze cliënten met chronische en ernstige aandoeningen succesvol te behandelen

Deskundigheid, betrokkenheid en ervaring: het zijn de pijlers waarop Nancy Jacobs haar succes als eerste Ampcoil-therapeut in Nederland bouwde. Haar missie blijft: mensen hun leven teruggeven. Ook wanneer andere behandelaars geen perspectief meer bieden.

Registratie

Nancy Jacobs is natuurgeneeskundig

therapeut en geregistreerd lid van:

  • De CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)
  • De RBCZ (HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg).

Contactformulier

3 + 7 =

Cure-CliniQ

Fort Isabella

Reutsedijk 9 

5264 PC Vught

06 41511219

info@curecliniq.com

KVK 17240274

BTW NL001744656B44