Mijn verhaal

‘In 1998 vestigde ik in Noord Brabant een praktijk voor complementaire therapie. Cure-CliniQ trekt veel patiënten aan met moeilijk te behandelen, complexe vormen van oververmoeidheid, zoals bij QVS’.

Mijn passie

Mijn passie is het ondersteunen van mensen om fysiek en mentaal optimaal te kunnen presteren. Een heldere geest in een gezond lichaam, dat is iedere keer weer het doel. In mijn praktijk werk ik daarom met de meest effectieve en innovatieve technieken. Door continue studie, specialisatie en verdieping, zijn mijn behandelingen steeds succesvoller geworden.
Zo ben ik andere therapeuten en vakmensen gaan trainen. Ook in Spanje, Mexico en de Verenigde Staten. Ik werkte vaak samen met  Aaron Bigelow, een natuurgeneeskundig arts en de grondlegger van een nieuwe technologie: Ampcoil.

Zowel Aaron als zijn vrouw en twee kinderen, hadden de ziekte van Lyme, wat hun leven bijna heeft verwoest. Ze waren wanhopig op zoek naar een oplossing, tot ze de juiste techniek vonden, van waaruit Ampcoil is ontwikkeld.
Ik ben uitgenodigd om in de VS training te volgen en deze technologie in Nederland te introduceren. Begin 2019 startte ik met  Ampcoil behandelingen in mijn praktijk. Ik ontwikkelde een behandel methode en een groot opgezette praktijkstudie, verschafte inzicht in de resultaten. Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond ben ik altijd op zoek naar inzicht. Wat leveren mijn behandelingen nu werkelijk op. 

Ik ben mijn dankbaar voor hun hulp en inzet. De resultaten spreken voor zich. Het is geweldig om bij te kunnen dragen aan iemands gezondheid. Dat heeft grote impact op zijn of haar gezin, werk, sociale contacten en levensvreugde. Dat maakt mij gelukkig.

Registratie

Nancy Jacobs is natuurgeneeskundig

therapeut en geregistreerd lid van:

  • De CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)
  • De RBCZ (HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg).

Contactformulier

3 + 2 =

Cure-CliniQ

Fort Isabella

Reutsedijk 9 

5264 PC Vught

06 41511219

info@curecliniq.com

KVK 17240274

BTW NL001744656B44