IMMUUN+ 

  • Versterking van het immuunsysteem
  • Desinfecterende spray

Koorts en griep de baas blijven?

Power Up Nature…

Gebruik de PROTECT+-handzeep en -spray om u tegen bacteriën en virussen te beschermen.
Klik hier voor meer informatie of om deze te bestellen.

 

… of volg onze speciale kuur ‘IMMUUN+’

 

Ook wanneer de praktijk gesloten is, kunt u zelf aan de slag met een Ampcoil-apparaat. Wij staan u graag bij met advies en instructies.

De Cure-CliniQ werkt met Ampcoil, een Amerikaanse technologie op basis van geluidsgolven die al meer dan 10 jaar mensen helpt om hun leven weer in handen te nemen. Een Ampcoil-kuur vermindert zowel fysieke als psychische klachten, waardoor cliënten weer meer energie en levenslust krijgen.

In het kader van de huidige gezondheidssituatie over de hele wereld heeft Cure-CliniQ, begin dit jaar, de kortdurende therapie, genaamd IMMUUN+ ontwikkeld die het lichaamseigen afweersysteem versterkt. Hier vindt u meer wetenschappelijke informatie.

IMMUUN+, ook iets voor u?

Onze unieke IMMUUN+ behandelingen dienen ter preventie van o.a. virussen. Het behandelprogramma wordt in overleg met de therapeut afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Cure-CliniQ heeft eveneens speciale programma’s ontwikkeld voor ouderen, jongeren, cliënten met een specifieke auto-immuun ziekte, of mensen met verhoogde sensitiviteit.

De IMMUUN+-kuur omvat in totaal drie behandelsessie van telkens een uur, die op afspraak worden ingepland op werkdagen maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17uur. Voor de totale kuur betaalt u eenmalig € 149.

*De IMMUUN+ kuur is niet geschikt voor personen met een pacemaker, epilepsie-aanvallen, tijdens zwangerschap of het geven borstvoeding, of voor mensen die momenteel koorts hebben.

 

De werking van de Ampcoil, iets voor u?

De Ampcoil wordt gebruikt om het lichaam te zuiveren van onder meer bacteriën, gif, metalen en parasieten. Dit gebeurt door middel van stemanalyse en geluidsfrequenties (PEMF) die het lichaam helpen om weer in evenwicht te komen en een natuurlijk herstel bevorderen.
De stemanalyse wordt gebruikt om te bepalen welk deel van het lichaam of aspect van de gezondheid er behandelprioriteit heeft. Dit maakt de AmpCoil-behandeling efficiënt en optimaal.

Zuiver uw lichaam

Krijg meer energie

Transformeer uw leven

 

Introductie: De Ampcoil

Ampcoil biedt mensen met chronische auto-immuunaandoeningen een nieuwe kans om het leven weer in eigen handen te nemen

Deze technologie kan ook gebruikt worden om het lichaam weer in balans te brengen en optimale prestaties te leveren, bijvoorbeeld door topatleten.

Ampcoil helpt bij het neutraliseren van microben, metalen en gifstoffen. Het verbetert de microcirculatie en cellulaire oxygenatie.

Door PEMF, biofeedback, bio-resonantie en geluidstechnologie samen te voegen in één systeem, draagt Ampcoil bij aan het zuiveren van het lichaam, verhogen van het energiepeil en geeft het cliënten een kans om hun leven te transformeren.

AMPCOIL is geschikt voor alle leeftijden. De apparatuur is ontworpen om ook thuis te gebruiken. Een behandeling vraagt geen inspanning of moeite. U hoeft enkel het apparaat aan te zetten en zijn werk laten doen. Er zijn geen nadelige bijwerkingen*.

Stel uw vraag!

13 + 7 =

Reseveer nu uw introductiebehandeling.

Cure-CliniQ

 

Sint Elisabethstraat 1b

5261 VK Vught

06 – 822 833 73

nancy@curecliniq.com

KVK 17240274

BTW NL001744656B44