Blog

Verhalen van onze cliënten

Chronische pijn

‘Golf is mijn passie maar door pijn speelde ik de laatste jaren steeds minder. Gelukkig is dat nu voorbij!’ John Boom   "Sinds 15 jaar speel ik golf en ik doe dat met heel veel plezier! Ik heb een grote passie voor golven. Echter de afgelopen jaren, kreeg ik steeds meer moeite met het maken...

Altijd Pijn

Een vriend vertelde mij zijn verhaal. Hij had altijd pijn. Al sinds hij klein was, gaf zijn lichaam niet mee. Hij heeft nooit kunnen gymmen op school, niet kunnen sporten. Talloze artsen hebben hem onderzocht. Als klein kindje al. Niemand kon iets vinden. Geen enkele arts kon vertellen waar de...

Facebook

3 months ago

Ampcoil NL

Chronische Lyme en Ampcoil. Deze behandelingen geef ik in mijn praktijk in Vught. Liever een Ampcoil lenen? Dat kan per direct met online ondersteuning zodat je direct effectief kunt beginnen! Neem contact op als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken. Nancy Jacobs 0641-511219

Join Our Free Discovery Webinar
... See MoreSee Less

View on Facebook

Contactformulier

14 + 5 =

Cure-CliniQ

Fort Isabella

Reutsedijk 9 

5264 PC Vught

06 41511219

info@curecliniq.com

KVK 17240274

BTW NL001744656B44