Een leven om van te genieten

Bij Cure-CliniQ vinden we dat iedereen het recht heeft op levensgenot. Maar al te vaak krijgen mensen met een chronische aandoening zoals Lyme of Q-koorts in de medische wereld vernietigende woorden te horen:

‘Wij kunnen niets meer voor u doen. Hopelijk kunt u ermee leren leven.’

 Maar is dat wel zo? Wanneer conventionele behandelingen niet het verhoopte resultaat hebben, betekent dat immers niet het einde van het verhaal. In tegenstelling, het vormt het startpunt van een pad, een zoektocht op weg naar een nieuwe manier om van het leven te genieten.

 Uw welzijn opnieuw centraal

Bij Cure-CliniQ gaan we samen met u op pad – we tekenen een aangepast behandeltraject uit op maat van uw behoeften en wensen. Of het nu een intensieve behandeling onder begeleiding is in onze praktijk, thuistherapie of een Ampcoil-startkit waar u zelf mee aan de slag kunt: wij doen alles voor een succesvolle behandeling die niet enkel doeltreffend is, maar waar u zich goed bij voelt.

De medische wereld vergeet vaak dat patiënten mensen zijn – door een gebrek aan tijd of middelen verliest men persoonlijke behoeften en inbreng uit het oog. Zo wordt de therapie een doel op zich. Dat is spijtig, want net die persoonlijke benadering kan cruciaal zijn voor het slagen van de behandeling. Door te luisteren naar uw stem en die als vertrekpunt te nemen voor de Ampcoil-therapie, zorgen we ervoor dat deze optimaal is afgestemd op uw behoeften.

 

Nancy Jacobs: niet zomaar een therapeut

 Net zo belangrijk als de behandeling, is vaak de behandelaar. Een succesvol behandeltraject staat of valt met de vertrouwensband tussen een therapeut en de cliënt. Daarom moet de behandelaar niet enkel deskundig en ervaren zijn, maar ook persoonlijk begaan zijn met uw welzijn.

Deskundigheid, betrokkenheid en ervaring: het zijn de pijlers waarop Nancy Jacobs haar succes als eerste Ampcoil-therapeut in Nederland bouwde. Ze bestudeerde jarenlang verscheidene behandelopties voor chronische en ernstige auto-immuunziektes zoals Lyme en Q-koorts. 

 

Een heldere geest in een gezond lichaam

Die zoektocht leidde haar uiteindelijk naar de Ampcoil-technologie, waarvan ze de opmerkelijke werking jarenlang bestudeerde.

Gefascineerd en overtuigd door de opmerkelijke resultaten, besloot ze vervolgens haar expertise in Nederland in te zettten door de eerste Ampcoil-praktijk in het land op te richten.

Het doel blijft steeds hetzelfde: een heldere geest in een gezond lichaam.

 

De behandeling: wat mag u verwachten?

eCure-CliniQ biedt een uniek, wetenschappelijk onderbouwd en individueel behandeltraject aan voor mensen met chronische auto-immuunziekten of pijnklachten. Deze behandeling is gebaseerd op een relatief nieuwe maar veelbelovende techniek, PEMF, die gebruikmaakt van geluidsfrequenties om het lichaam op celniveau helen. Daarvoor werken we met een apparaat dat in de Verenigde Staten is ontwikkeld, de Ampcoil. Tijdens een eerste sessie stemmen we het apparaat af op uw lichaam, zodat de behandeling is aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

Om de Ampcoil-therapie in goede banen te leiden, wordt u intensief bijgestaan door natuurgeneeskundig expert Nancy Jacobs. Zij vertrekt vanuit twintig jaar ervaring met verschillende behandelmethodes, waaronder het therapeutische PEMF-technieken om fysieke en psychische klachten te verlichten. Op basis van haar jarenlange ervaring en uitgebreide onderzoek naar de doeltreffendheid van Ampcoil, heeft zij een harmoniserende methode ontwikkeld die bestaat uit 12 sessies – verspreid over vier weken tijd.

Hoe stimuleert de Ampcoil het lichaam precies? Ontdek het in dit filmpje:

 

 

Het behandeltraject

 

Bij Cure CliniQ bieden we cliënten een traject van 12 behandelsessies aan. Tijdens de eerste sessie bespreken we uw behoeften, maakt uw lichaam kennis met de geluidsfrequenties en stemmen we het apparaat af op uw lichaam. Dat is van cruciaal belang, omdat ieders lichaam en geest anders is – in tegenstelling tot wat de norm is bij andere soorten therapie, bieden wij dus geen kant-en-klare standaardoplossing aan, maar wel een uniek traject op basis van uw noden en lichaam.

Bij aanvang van de vierde behandelsessie voeren we een Ampcoil-scan uit. Maak u geen zorgen, dit is namelijk geen klassieke ‘diagnose’ waarbij we u vertellen wat er mis en u overladen met obscure medische termen en grafieken. Wel vertrekken we vanuit uw persoonlijke beleving om vast te stellen hoe u zich voelt en hoe het met uw klachten gesteld is.

Op basis van deze analyse stelt Nancy uw individueel zuiveringsprogramma op. Dit programma is erop gericht om schadelijke en negatieve factoren te bestrijden. Concreet kan het gaan om gifstoffen, defecte celwanden, bacteriën, infecties, virussen en meer. Om uw lichaam definitief te zuiveren van deze schadelijke invloeden, ontvangt u dat persoonlijke programma tien keer – elke sessie duurt maximaal één uur en vindt plaats op een rustige plek waar u zich kunt ontspannen, lezen of zelfs mediteren.

Hoewel de overgrote meerderheid van de cliënten geen nevenverschijnselen of overgevoeligheidsreacties ontwikkelen op de behandeling, biedt de Cure-CliniQ specifiek aan hooggevoelige mensen praktische adviezen en begeleiding om detoxverschijnselen en ongemakken tot een minimum te beperken. Zo kunnen zelfs de meest gevoelige mensen onze Ampcoil-behandeling ondergaan zonder zich zorgen te moeten maken over onaangename bijwerkingen.

Om de veiligheid van de therapie te garanderen, kunnen we helaas geen Ampcoil-behandeling aanbieden aan drie specifieke risicogroepen:

 • Mensen met een pacemaker of een ander intern medisch hulpmiddel met een batterij
 • Mensen die aan epilepsie lijden
 • Mensen die zwanger zijn en/of borstvoeding geven

 Interesse in een Ampcoil-behandeling?

Maak dan telefonisch of via het contactformulier een afspraak voor een introductiesessie – deze is gratis als u besluit het traject op te starten (anders € 40). Het volledige traject van 12 behandeling kost € 795. Behandelafspraken kunt u inplannen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

Een afspraak maken

Covid-praktijkstudie: nu deelnemen

Heeft u na een besmetting met het Covid-19-virus blijvende klachten? 

U bent niet de enige. Veel mensen melden blijven last te hebben vermoeidheid, lethargie, pijn en een verminderd welzijnsgevoel.

Als antwoord op de huidige gezondheidscrisis werd een speciaal Ampcoil-traject ontwikkeld om deze klachten te behandelen en weg te nemen. Bij Cure-CliniQ hebben wij veel ervaring met de klachten van chronisch zieke patiënten, vooral auto-immuunziekten en chronische pijn. Zij ervaren na afloop van een Ampcoil-behandeling gemiddeld een verbetering van 32% op het vlak van welzijn en comfort.

Wij starten met een praktijkonderzoek bij 10 cliënten die getroffen werden door Covid-19 en aan hun herstel willen werken. U kunt deelnemen aan dit traject tegen een gereduceerd tarief van € 495. Het traject is geschikt voor iedereen, behalve wanneer u tot een specifieke risicogroep behoort:

  • Mensen met een pacemaker of een ander intern medisch hulpmiddel met een batterij
  • Mensen die aan epilepsie lijden
  • Mensen die zwanger zijn en/of borstvoeding geven

Interesse? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

QVS-praktijkstudie: nu deelnemen

De voorbije jaren behandelden wij met succes tal van QVS-patiënten met Ampcoil. Graag willen we nu een praktijkstudie opstarten om de doeltreffendheid van deze revolutionaire behandeling bij QVS-patiënten te meten. Naast kandidaat-cliënten zijn we ook op zoek naar 10 personen die deel willen uitmaken van de controlegroep (en dus geen behandeling zullen ondergaan). 

Bent u geïnteresseerd in deelname? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. De Ampcoil-behandeling is geschikt voor iedereen, tenzij:

 • U aan epilepsie lijdt
 • U een pacemaker of ander intern medisch hulpmiddel met batterij heeft
 • U zwanger bent en/of borstvoeding geeft

Vanzelfsprekend zijn we voor deze studie op zoek naar mensen bij wie een arts de medische diagnose QVS heeft gesteld. In ruil voor uw medewerking biedt Cure-CliniQ u het voordeeltarief van € 495 voor de hele behandeling aan.

U kunt zich opgeven via het contactformulier op de website of per telefoon op: 06/41.511.219.

No-Cure-No-Pay traject (volzet)

Tot 1 juli konden cliënten zich inschrijven voor een speciaal ‘no-cure-no-pay’-traject, waarbij enkel betaald moest worden indien de behandeling op lange termijn effectief bleek. Dit aanbod kaderde in een grootschalige en unieke praktijkstudie naar de doeltreffendheid van Ampcoil.

Wanneer beschouwen we het traject als succesvol?

We spreken van een geslaagde behandeling als de cliënt zich ook daadwerkelijk beter voelt. Dit kan gaan om een hoger energiepeil, meer veerkracht, een betere stemming of hogere levenskwaliteit. Natuurlijk is ook het wegvallen van specifieke lichamelijke of psychische klachten een belangrijk criterium.

Betere stemming


Voorbeelden zijn: vrolijker, minder chagrijn, minder zwaarmoedig, minder frustraties, zin om dingen te ondernemen.

Hoger energiepeil


Voorbeelden zijn: een fitter gevoel, langere actief zijn overdag, weer de hond uitlaten, langere en meer wandelen, in de tuin werken

Betere levenskwaliteit door afname of verdwijnen van de klachten

Voorbeelden: minder pijn, minder onderbroken nachtrust of goed doorslapen, minder ‘brain fog’, meer focus of concentratie, denkwerk zoals boekhouding lukt weer, hobby’s weer uitoefenen, weer zelf lopen of zonder rolstoel op pad gaan, weer vrienden bezoeken, werken, sporten, met de kinderen spelen,  auto rijden en weer kunnen reizen.

Welzijn en levenskwaliteit zijn iets wat iedereen anders invult. Over het algemeen kunnen we echter stellen dat de grote meerderheid van onze cliënten zich na afloop van een volledig behandeltraject beter voelen – en daar draait het uiteindelijk om.

 

Opgelet: Cure-CliniQ kan niet garanderen dat de behandeling uw klachten volledig zal wegnemen!

De Ampcoilmethode getest: dit zijn de resultaten

Om de doeltreffendheid van Ampcoil te meten en de behandeling verder op punt te stellen, voerde de Cure-CliniQ in 2019 een grootschalige en nauwgezette studie uit naar de resultaten van de aangeboden Ampcoil-behandeling bij alle cliënten. De resultaten van deze studie werden vervolgens verwerkt en geanalyseerd.
Overzicht van de afname van de meest voorkomende klachten:
Het belangrijkste resultaat van de studie is evenwel dat de positieve effecten ook op de lange termijn werden waargenomen. De verbeteringen in de gezondheidstoestand en het welbevinden van de deelnemers was dus niet tijdelijk. Dit bevestigt de doeltreffendheid van de unieke Ampcoil-behandeling van de Cure-Cliniq!

Cliënten vertellen over hun ervaring

Cure-CliniQ

Fort Isabella

Reutsedijk 9 

5264 PC Vught

06 41511219

info@curecliniq.com

KVK 17240274

BTW NL001744656B44