U kunt zich nu aanmelden voor:

>   Covid praktijk studie en

>   QVS- praktijk studie

Cure-CliniQ, onze mogelijkheden

Wie worstelt met chronische aandoeningen, worstelt vaak ook met de woorden: ‘Wij kunnen niets meer voor u doen.
Hopelijk leert u ermee leven’
.
Vervolgens start een zoektocht naar verlichting van de klachten. Nancy Jacobs zocht jarenlang naar een effectieve behandeling voor heftige auto-immuun ziekten, zoals o.a Lyme en Q-koorts. Uiteindelijk ontdekte ze in de Verenigde Staten de effectieve Ampcoil aanpak. Ook in haar eigen praktijk bleek deze behandelmethode succesvol.

Er starten 2 nieuwe praktijkstudies voor mensen die na Covid nog steeds ernstige klachten ervaren. Ook start de (langverwachte) QVS-studie met controle groep. Patiënten kunnen zich nu aanmelden. U kunt gebruik maken van het speciale studie tarief. Wij zijn ook op zoek naar patiënten in de controle groep, hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

Wat hebben wij gepresteerd in onze praktijk?
Dit zijn de conclusies van onze praktijkstudie met Ampcoil in 2019

De resultaten van alle cliënten die in 2019 de Cure-CliniQ behandelmethode hebben afgerond, werden geanalyseerd.
Overzicht van de afname van de meest voorkomende klachten:

De deelnemers geven 32% verbetering van het gevoel van welzijn: Fysiek aanzienlijk fitter en het humeur sterk verbeterd.
De veel gestelde vraag: ‘Ik voel me zo goed, maar blijft dit wel zo?’ beantwoorden wij zondermeer met ‘Ja! Follow ups wijzen uit dat verbeteringen op lange termijn aanhouden.
Onze behandelmethode

Cure-CliniQ biedt een individueel programma voor mensen met chronische (auto-immuun) aandoeningen of pijnklachten. Wij werken met in de USA ontwikkelde techniek, op basis van PEMF-therapie. De methode werkt met geluidsfrequenties (niet waarneembaar, muisstille apparatuur met ontspannend effect). Het programma is ook geschikt voor hoog (elektro-) sensitieve patiënten. Ervaring wees uit dat 95% van de hoog sensitieve cliënten de Ampcoil-aanpak zonder bijwerkingen ondergaat.

Nancy Jacobs heeft de Ampcoil behandelmethode opgezet vanuit 20 jaar ervaring als natuurgeneeskundig specialist. Voor de fysieke en mentale, therapeutische ondersteuning bij gezondheidsklachten is zij al tien jaar thuis in PEMF technieken. Sinds de techniek voor Nederland beschikbaar kwam, specifiek met Ampcoil apparatuur. Nancy ontwikkelde een harmoniserende methode waarbij haar cliënten intensief begeleiding krijgen. Het Ampcoiltraject bestaat uit 12 behandelingen. Cliënten komen op 12 keer, naar de Cure-CliniQ, op maandagen, woensdagen en vrijdagen. In totaal verspreid over vier weken.
Het apparaat stimuleert zuivering op celniveau. Het volgende filmpje geeft uitleg over de techniek.

Het behandeltraject

 

Het CCQ-traject bestaat uit 12 behandelingen. De eerste behandelingen is een soort afstemmen tussen apparatuur en lichaam. Uw fysiek maakt kennis met de geluidsfrequenties en u bereid zich voor op de detox of grote schoonmaak. Deze fase is heel belangrijk. Er komt een stroom hardnekkige afval- en gifstoffen vrij, waarmee uw lichaam aan de slag gaat. Voor aanvang van de vierde sessie volgt een Ampcoil-scan, met analyse. Diagnoses stellen wij niet. U ontvangt ook geen rapporten of computergrafieken met de medische toestand van uw gezondheid. Wel stellen wij uw beleving vast en onderzoeken wij hoe het met u gaat en hoe u zich voelt, in het kader van uw klachten.

Na deze analyse stelt Nancy een persoonlijk programma voor u op. Het zuiveringsprogramma kan gericht zijn op een of meerdere negatieve invloeden, zoals; bacteriën, infecties, parasieten, wormen, schimmels, virussen, gifstoffen, celwand deficiënties, lekkende darmen, bestrijdingsmiddelen, microben, metaal vergiftiging, spirocheten, protozoa, mycoplasma, Candida e.d. Dit individueel gerichte programma ontvangt u in totaal tien keer. De behandeling vindt plaats in een rustige ruimte waar u in een relaxfauteuil kunt ontspannen, mediteren of lezen. Behandelsessies duren maximaal 1 uur.

De Cure-CliniQ is natuurlijk ook thuis in de mogelijke detox-verschijnselen en werkt met u samen om de zogenaamde Herx (overgevoeligheids-) verschijnselen – die kunnen ontstaan – te minimaliseren. Wij geven praktische adviezen mee voor thuis, om de reactie van het lichaam op de zuivering/detox te ondervangen. Ook uiterst hoog gevoelige cliënten kunnen daarom dit Ampcoil-programma zonder onaangename verrassingen volgen.

 

De volgende criteria zijn van toepassing indien u wilt starten:

 1. Uw lichaam heeft geen pacemaker of andere inwendige technologie met batterijen
 2. U lijdt niet aan epilepsie
 3. U bent niet zwanger en/of geeft geen borstvoeding
 4. U kunt behandelafspraken inplannen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

Benieuwd geworden? 
Het traject is 12 behandelingen, het tarief is 795 euro

U kunt telefonisch een afspraak maken voor een introductie behandeling (deze is 40 euro en gratis indien u het traject gaat starten).

Een afspraak maken kan via het contact formulier op deze website of telefonisch met Nancy Jacobs op: 06 41 -511 219

Tot 1 juli kunt u deelnemen aan het No-Cure-No-Pay traject (vol)

Onze cliënten bevestigen vanuit het toegenomen welzijnsgevoel dat de Ampcoil-therapie zeer effectief werkt. Maar Cure-CliniQ ziet dat ook absoluut terug in de conclusies van onze praktijkstudie. Deze zijn uiterst positief en bemoedigend. En heel belangrijk is dat ook na verloop van tijd het effect duurzaam is gebleken.

 

Wanneer is het traject succesvol?

 

Onze cliënten spreken van een succesvolle behandeling wanneer zij zich duidelijk beter ‘voelen’ dan bij aanvang. Zich beter voelen heeft betrekking op toename van het energiepeil. Dankzij toegenomen veerkracht is men dagelijks optimistischer gestemd en al met al, meer kwaliteit van leven. Onderstaand een opsomming van wat wij herhaaldelijk, tijdens- en na de behandeling, van onze cliënten vernemen.

Stijging van het energiepeil
Voorbeelden: een fitter gevoel, langere dagen maken, weer de hond uitlaten, langere afstanden afleggen, meermaals per dag wandelen, meer werk verzetten per dag, uitgerust ontwaken, weer tuinieren, of meefietsen naar school met de kinderen

Opgewekte stemming of beter humeur
Voorbeelden: vrolijker, minder chagrijn, minder zwaarmoedig, minder irritaties, weer flexibel, zin om iets te ondernemen of
buitenshuis te zijn

Weer meer kwaliteit van leven, door afname van klachten
Voorbeelden: minder pijn, minder onderbroken nachtrust of goed doorslapen, minder brainfog, meer focus of concentratie,, denkwerk zoals boekhouding lukt weer, hobby’s weer uitoefenen, weer zelf lopen of zonder scootmobiel of rolstoel op pad, weer vrienden bezoeken, werken, sporten, met de kinderen spelen,  auto rijden – met de radio aan – en weer kunnen reizen of op vakantie.
Meer doen op een dag, dan in bed of op de bank liggen, geen last meer van het lijf en stukken gezonder voelen

De voorbeelden zijn per persoon anders naargelang aandoening en klachten. Die zetten wij samen met u op een rij en u geeft aan hoeveel last u ervaart. Elke behandelsessie lopen we opnieuw uw klachtenlijst na en benoemt u de last die u ervaart. Tot slot stellen wij vier vragen die het niveau van uw welzijn in kaart brengt. Alle bevindingen worden genoteerd, zodat we na afloop kunnen analyseren hoe de vooruitgang die u heeft geboekt zich ontwikkelde.

De afgelopen 2 jaar hebben het grootste deel van de Cure-CliniQ cliënten de Ampcoil behandelserie na afronding als succesvol ervaren.
Wij spreken van een ‘Cure’, wanneer een individuele, succesvolle kuur ofwel behandeltraject voldoende afname van klachten opleverde.
Heeft een afgerond Ampcoil behandeltraject dit niet opgeleverd, dan is ‘No Cure’ het eindresultaat en ‘No-Pay’ uw winst. Wanneer u hebt voldaan aan de Cure-CliniQ voorwaarden voor een ‘No-Cure-No-Pay’ introductieplan, ontvangt u alle vooraf betaalde kosten voor de Ampcoil behandelsessies van ons terug.

Heeft deze informatie uw serieuze belangstelling gewekt? Klik dan hier voor de voorwaarden.

U kunt telefonisch een afspraak maken voor een introductie behandeling
(deze is 40 euro en gratis indien u het traject gaat starten).

 

Let wel: Cure-CliniQ kan u niet de garantie bieden dat het behandeltraject u volledig vrij maakt van klachten.
Deelname aan Covid praktijkstudie

Heeft u (langdurig) last van klachten en wilt u hiervoor graag een oplossing? Onze behandelmethode is ook geschikt voor mensen die Covid doormaakten. Ampcoil VS heeft hiervoor een specifiek protocol gemaakt. Binnen onze praktijk hebben wij veel ervaring met klachten van chronisch zieke patiënten. Veelal met een auto-immuunziekte of veel pijn. Zij ervaren gemiddeld 32% verbetering van hun gevoel van welzijn. Zij voelen zich fysiek aanzienlijk fitter en het humeur is sterk verbeterd. Daarnaast zijn hun klachten in de meeste gevallen afgenomen of verdwenen.

Wij starten met onderzoek in de praktijk en hebben plek voor 10 mensen die Covid doorgemaakt hebben en graag werken aan hun herstel.

Om deel te nemen zijn de volgende criteria van toepassing:

 1. Uw lichaam heeft geen pacemaker of andere inwendige technologie met batterijen
 2. U lijdt niet aan epilepsie
 3. U bent niet zwanger en/of geeft geen borstvoeding
 4. U kunt behandelafspraken inplannen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

Deelname aan dit traject is tegen een gereduceerd tarief van 495 euro, dit is all-in (er zijn geen verborgen kosten) voor 12 behandelingen, indien u kunt starten voor 1 juli a.s. 

Benieuwd geworden? 
Je kunt telefonisch een afspraak maken ( tel. 06 41 – 511 219′) voor een introductie behandeling
deze is 40 euro en gratis indien u het traject gaat starten.

Indien u gebruik wenst te maken van de Klaverblad actie kunt u dit aangeven.

Deelname aan de QVS praktijkstudie of controle groep

De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier en succes QVS patiënten ondersteund bij hun herstel. Er was sprake van een groots opgezet wetenschappelijk onderzoek naar de resultaten van onze methode. Helaas is het niet mogelijk deze op korte termijn te starten.

Aangezien de resultaten van de praktijkstudie zo goed waren, willen wij graag starten met een studie specifiek voor QVS patiënten. In de studie worden 10 QVS patiënten opgenomen, zij volgen de behandeling in de praktijk. De controle groep, bestaat ook uit 10 mensen (die bestaan uit patiënten die niet willen of kunnen deelnemen aan de behandelingen).

Aangezien wij graag tegemoet willen komen aan de patiënten die niet willen wachten, starten wij nu met de inclusie. Onze intentie is om voor de herfstvakantie de resultaten te publiceren,

Bent u geïnteresseerd in deelname? De volgende criteria zijn van toepassing:

 1. Uw lichaam heeft geen pacemaker of andere inwendige technologie met batterijen
 2. U lijdt niet aan epilepsie
 3. U bent niet zwanger en/of geeft geen borstvoeding
 4. U kunt behandelafspraken inplannen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur
 5. Een arts of specialist heeft de diagnose QVS gesteld.

De controle groep
Mocht u niet aan de behandeling kunnen of willen deelnemen maar wilt u wel graag een bijdrage leveren aan dit onderzoek? U kunt zich aanmelden voor de controle groep (dit betekent dat wij u 3x zullen bellen de komende 6 maanden. Een gesprek duurt maximaal 30 minuten). Hier zijn geen kosten aan verbonden. U kunt zich opgeven via het contactformulier op de website of telefonisch op: 06 – 41 511 219. Onze dank is groot!

Interesse voor deelname aan de QVS-studie?
Hebt u last van klachten en wilt u hiervoor graag een oplossing? Deelname is tegen een gereduceerd tarief van 495 euro 
(het traject is 12 behandelingen) indien u start voor 1 juli a.s.

Benieuwd geworden? 
Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een introductie behandeling
(deze is 40 euro en gratis indien u het traject gaat starten).

Cliënten vertellen hun ervaring

Cure-CliniQ

Fort Isabella

Reutsedijk 9 

5264 PC Vught

06 41511219

info@curecliniq.com

KVK 17240274

BTW NL001744656B44