Vandaag was er een cliënt die vrolijk vertelde dat zij zich zoveel beter voelde. Vooral mentaal. Dit naar aanleiding van ons vorige consult (haar 10e behandeling) waar wij keken naar angsten en beperkende gedachten. ‘Dat lukt bij een ‘gewone psycholoog’ niet hoor! Zij was zó blij met het ‘werk’ wat we gedaan hadden.

Daar word ik dan weer zo blij van! Voordat ik met de Ampcoil werkte, werkte ik voornamelijk lichaamsgericht en met healingen en visualisaties met behulp van  de kracht van intentie. Veel hierover staat er niet op deze website. Graag schets ik de weg die ik bewandeld heb, voor degenen die meer willen weten.

Al tijdens mijn eerste opleiding voetreflexologie in 1996 vertelde de examinator mij, dat ik ‘met kop en schouders boven de groep uitstak’. Ik dacht dat hij het over mijn lengte had en snapte hem niet zo goed. Maar hij had het over mijn heldere vermogens. Ik was me destijds niet zo bewust van heldere vermogens. Ik dacht dat iedereen hetzelfde kon voelen. Later leerde ik meer over mijn vermogens om helder te voelen en helder te weten. Maar hij had wel een punt… mijn praktijk stroomde direct vol en ik studeerde vrolijk verder. Hier volgt een overzicht van de meest belangrijke leraren en de technieken die ik me eigen maakte en nog steeds in praktijk breng.

Tijdens een van mijn opleidingen leerde ik over healing. Dat was bij Etienne Peirsman in Antwerpen bij de opleiding tot cranio sacraal therapeut. In Thailand en Duitsland studeerde in Vipassana, een meditatie techniek bij Rosemary en Steve Weissman. Hier pluk ik nog dagelijks de vruchten van. Tijdens mijn Healing Arts opleiding, bestudeerde ik met een collega en vriendin Eliane Haseth de Law of Attraction door Abraham Hicks. Een geweldig simpele manier om gedachtes te reorganiseren (als deze niet helpend zijn).
Het healen IN het lichaam ofwel Self Healing trainde ik met Adam in Canada hij schreef het boek Dreamhealer en was en is een mega grote inspirator. Ook de boeken uit de Anastasia reeks van Megre hebben me erg geïnspireerd.
Vervolgens had ik les van Bruce Lipton en Mike Dooley over overtuigingen en de kracht van intentie. Bij Mike volgde ik ook een train de trainer om zelf trainingen te kunnen geven op het gebied van manifestatie kracht. Vaak pas ik deze methode en oefeningen toe tijdens individuele consulten in mijn praktijk.

Heerlijk dat het zo helpend is. Een gezonde geest en een gezond lichaam. Dat maakt het leven zoveel leuker!