‘Golf is mijn passie maar door pijn speelde ik de laatste jaren steeds minder.
Gelukkig is dat nu voorbij!’

John Boom

 

“Sinds 15 jaar speel ik golf en ik doe dat met heel veel plezier! Ik heb een grote passie voor golven. Echter de afgelopen jaren, kreeg ik steeds meer moeite met het maken van een swing. Artrose in mijn heup maakte het onmogelijk om goed te golfen. Steeds moest ik weer aanpassingen maken. Ook werd lopen tijdens het golven steeds moeilijker. Zeven kilometer lopen was nog maar amper mogelijk.

Ik had veel last gehad van artrose. De artrose in mijn heup uitte zich in extreme spierpijn in mijn rechter been. Vier jaar geleden, kwam ik bij de orthopeed terecht omdat ik door extreme pijn in mijn been niet meer kon hardlopen. Gewoon lopen werd later ook pijnlijk en zelfs liggen ging niet meer zonder pijn. De orthopeed stelde de diagnose artrose in de heup maar vond het nog te vroeg voor een nieuwe heup. Golven werd nagenoeg onmogelijk en het plezier was weg maar ik zocht altijd naar een oplossing of een verbetering van mijn klachten en mijn conditie. 

Ik ben begin dit jaar in overleg met een fysiotherapeut gestart met krachttraining om de spieren rondom mijn heup sterker te maken. Sinds drie weken doe ik er ook de AmpCoil behandeling bij. Het resultaat is dat ik nu al drie weken amper of geen last meer van mijn been en kan ik liggen zonder dat ik die pijn voel.

Uitleg werking PEMF, Pulsed Electronic Magnetic Field Therapy

Bij gezonde mensen hebben de lichaamscellen een voltage van 70-100mV. Bij ziekte verliezen de cellen energie en verlaagt het voltage naar 40-50mV en soms in het geval van kanker zelfs naar 20mV. De AmpCoil induceert d.m.v. PEMF-therapie energieopbouw binnen in de cellen naar een gezond niveau. Het celwandpotentiaal wordt vergroot waardoor de opname van voedingsstoffen verbetert en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Ook wordt de zuurstofopname bevorderd en wordt het cel milieu gealkaliseerd, wat inhoudt dat zuren worden geneutraliseerd.

Ik vind het wel moeilijk om uit te leggen wat deze behandeling precies inhoud. We zijn allemaal redelijk nuchtere mensen en het klinkt een beetje spiritueel, terwijl dat het helemaal niet is. Nancy Jacobs is een vriendin van me en zij heeft me aangespoord het gewoon te proberen maar als ik het verhaal van iemand anders over de AmpCoil had gehoord, zou ik daar misschien ook zijn beland. Ik ging er met de instelling in van: ´baat het niet, dan schaadt het niet´. Uiteindelijk heeft het wel zeker effect op me gehad. Ik kan het iedereen aanraden die ergens last van heeft. 

Sinds ik ben begonnen met de AmpCoil behandelingen, kan ik weer zonder pijn golven. Ik kan gewoon weer vier uur een rondje lopen zonder last te hebben. De afgelopen twee weken heb ik zelfs twee golfwedstrijden gewonnen. Allemaal zonder pijn.”

Nancy Jacobs werkt sinds begin dit jaar in haar praktijk in Vught met de AmpCoil. Zij behandeld mensen met een (auto)immuunziekte, bijv. Lyme, Q-koorts en Fibromyalgie en mensen met chronische (pijn) klachten.